. .

Yritystietoa

Kiitolinja

Kiitolinja-palvelut ovat monipuolisia, kattavia ja turvallisia kuljetus- ja logistiikkapalveluja kaikkialla Suomessa.

Kiitolinja on suomalaisille tuttu nimi jo yli 80 vuoden ajalta. Vuosikymmenien ajan Kiitolinja on ollut kuljetuspalvelujen kärkinimi ja taannut kattavan verkoston koko Suomeen. Kaiken kaikkiaan Kiitolinjan toimipisteitä on lähes 30 paikkakunnalla.

Kiitolinja-palveluita tarjoavat yhteistyössä DB Schenker ja Vähälä Yhtiöt. DB Schenker vastaa ketjutoiminnan ylläpidosta ja kehittämisestä. Alueellisesti DB Schenker vastaa Länsi-, Etelä- ja Itä-Suomesta sekä Kainuusta. Vähälä Yhtiöiden toiminta-aluetta ovat Keski- ja Pohjois-Suomi. Kiitolinjan palvelut tuotetaan yhteisten vastuullisuusperiaatteiden mukaisesti.

KIITOLINJAsuora, DB Schenker / Rami Salle

KIITOLINJAkappaletavara
Lähetykset vastaanottajalle pääsääntöisesti seuraavan työpäivän aikana. Lähetysten paino on alle 2500 kg ja tilavuus alle 7,5 m3.
Lue lisää

Suurenna kuvaKiitolinja Truck, Rami Salle

KIITOLINJAsuora
Täys- ja osakuormat ilman terminaalikäsittelyä suoraan vastaanottajalle. Osakuorma yhdelle vastaanottajalle yli 2500 kg tai yli 7,5 m3. 
Lue lisää

KIITOLINJAkoti+, DB Schenker / Nina Dodd

KIITOLINJAkoti ja KIITOLINJAkoti+
Lähetykset kotiin tai toimistoon kynnyksen yli tai valmiiksi koottuna ja asennettuna. Lisäksi vanhan tuotteen ja pakkausmateriaalien kierrätys.
Lue lisää

Päivitetty: 22.01.2015

Sivun alkuun